Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a escola
 • Com és tradició, cada curs escolar els alumnes de 4t d’ESO sortegen una panera de Nadal per recollir diners pel viatge d’etapa final a Roma.Enguany, el guanyador ha estat el Sr.... (continua)

  13 de gener de 2023

  Administració
  Escoles Arrels

 • Lamento comunicar que el 29-12-22 va morir la Sra. Rosa Bové.Casada amb el Sr.Joan Masó Hervás (mort el 2016) s’incorporà poc a poc a l’escola i junts van liderar... (continua)

  1 de gener de 2023

  Joan Masó
  Escoles Arrels

 • Recentment hem incorporat dues maletes amb un total de 30 iPads nous. Aquests iPads, de 9ª generació i 64 GB, s’afegeixen als que ja teníem a les escola i tant bons resultats ens... (continua)

  23 de novembre de 2022

  David Martín
  Cap Dept. TIC

 • Finalment, podem obrir la inscripció per a les activitats extraescolars organitzades per l’escola.Al quadre podreu trobar les activitats amb la descripció, el preu, els dies de la setmana,... (continua)

  26 de setembre de 2022

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • El dia 5 de setembre, els nens i nenes d’Educació Infantil i Primària de la nostra escola han tornat a omplir les aules i passadissos amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes... (continua)

  6 de setembre de 2022

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Benvolgudes famílies,Ja està oberta la convocatòria d’ajuts a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu.Disposeu de tota la informació al PDF adjunt.Tot... (continua)

  2 de juny de 2022

  Marta Giralt
  Sots-directora Arrels-Esperança

 • Del 27 de juny al 22 de juliol fem un casal d'estiu a l'escola. En el següent document trobareu informació detallada sobre el casal que hem organitzat per a tots els nens i totes... (continua)

  16 de maig de 2022

  Escola
  Escoles Arrels

 • Termini: Fins al dimarts 24 de maig de 2022Beneficiaris:- Alumnes ja matriculats al centre. - Alumnes que tinguin reserva de plaça al centre i que hagin fet la preinscripció en primera opció.... (continua)

  5 de maig de 2022

  Jordi Martín
  Escoles Arrels

 • Hola famílies i alumnes! Benvinguts i benvingudes als canals informatius de l'escola Arrels Esperança! Al mes de gener vam rebre al Carlos, un voluntari d'Open Arms,... (continua)

  27 d'abril de 2022


  Alumnes de 5è B

 • La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia elconjunt de la societat. En aquest sentit, una tercera part dels nostres alumnes de 4t ESOhan col·laborat... (continua)

  6 d'abril de 2022

  Xavi Colom
  Cap d' estudis ESO

 • Hola famílies!Del 7 al 21 de març es farà la preinscripció de P3 a 4t de l'ESO. Si voleu formar part de la nostra escola ens agradaria conèixer-vos. És... (continua)

  9 de febrer de 2022

  Escola
  Escoles Arrels

 • D'acord amb el calendari del procés per a la renovació parcial dels membres dels Consells Escolar i Participatiu de l’escola, el passat dijous dia 1 de desembre va tenir lloc la... (continua)

  16 de desembre de 2021

  Escola
  Escoles Arrels

 • Després d’una pròrroga transitòria a causa de la situació sanitària, el passat 13 d’octubre es va publicar al DOGC la resolució per la qual s’estableix... (continua)

  2 de novembre de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Coincidint amb la setmana Bio i la setmana de l'Energia sostenible, volem compartir amb tots vosaltres que la comercialitzadora que subministra l’energia elèctrica a l’escola, Estabanell... (continua)

  27 d'octubre de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Amb l'arribada de la tardor i la celebració de la Castanyada, hem organitzat, com és tradicional, les sortides de Tardor, per conèixer millor el nostre país, les seves... (continua)

  11 d'octubre de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Un cop arribats al termini per presentar les inscripcions a les activitats extraescolars, s'ha hagut de realitzar el sorteig per atorgar places a les activitats extraescolars on hi ha hagut una demanda... (continua)

  29 de setembre de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Passats els primers dies d'inici de curs durant els quals tots estem superant molt bé l'adaptació dels més petits, dels que han començat enguany a l'escola, en... (continua)

  21 de setembre de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Benvolgudes famílies,Ja està oberta la convocatòria d’ajuts a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu.Disposeu de tota la informació al PDF adjunt.Tot... (continua)

  6 de setembre de 2021

  Marta Giralt
  Sots-directora Arrels-Esperança

 • Quan arriben les vacances, és bo relaxar-se però també és molt recomanable continuar exercint el cervell per tal de mantenir-lo en forma per quan comenci el nou curs. INFANTIL:... (continua)

  29 de juny de 2021

  Administració
  Escoles Arrels

 • Avui hem de felicitar de tot cor els nostres alumnes de 4t ESO perquè,precisament ahir, van poder celebrar la seva GRADUACIÓ.Considerem que aquest acte és molt important i, per aquest... (continua)

  23 de juny de 2021

  Alícia Morató
  Tutora 4t ESO A

 • Des del passat mes d’abril l’escola té dos comptes de Twitter i Instagram: @ArrelsEsp a Twitter, i @arrelsesperanca a Instagram, on trobareu les darreres novetats i activitats diàries... (continua)

  31 de maig de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Termini: Fins el divendres 21 de maig de 2021Beneficiaris:- Alumnes ja matriculats al centre.- Alumnes que tinguin reserva de plaça al centre i que hagin fet la preinscripció en primera... (continua)

  4 de maig de 2021

  Marta Giralt
  Sotsdirectora Arrels-Esperança

 • Aquest matí, hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb diferents actes per poder mantenir la distància entre grups bombolla.A la Llar ja tenim els guanyadors del concurs de dibuixos. Els alumnes... (continua)

  23 d'abril de 2021

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • L’Agència de Residus de Catalunya ens ha fet arribar un diploma d’agraïment a l’escola per la implicació de tothom en la Missió Apilo, la campanya per fomentar... (continua)

  24 de març de 2021

  Xavi Colom
  Cap d'estudis ESO

 • El juliol de 2020 el Síndic de Greuges amb la intervenció d’una comissió creada ad hoc en el marc del Pacte contra la segregació a Catalunya va presentar un l’informe... (continua)

  8 de març de 2021

  Administració
  Escoles Arrels

 • La preinscripció pel proper curs 21-22 serà del 15 al 24 de març.La jornada de Portes Obertes presencial serà el diumenge dia 21 de febrer d’11 a 13h. Aquesta jornada... (continua)

  22 de gener de 2021

  Administració
  Escoles Arrels

 • Per gentilesa d'Endermar, l'empresa que ens fa el dinar cada dia, aquest divendres hem esmorzat xocolata desfeta amb coca de brioix. Posant a la pràctica un dels nostres valors essencials,... (continua)

  19 de desembre de 2020

  Mar Serra
  Directora

 • Per tal de poder atendre amb el màxim d’atenció totes les famílies interessades en rebre informació sobre la nostra escola (Caràcter Propi, Projecte Educatiu, serveis,... (continua)

  30 de novembre de 2020

  Mar Serra
  Directora

 • Ja amb esperit nadalenc, aquest any també us proposem de guarnir l’escola entre tots, comptant amb la imaginació i l’art de tota la família, amb una POSTAL DE NADAL.Avui... (continua)

  16 de novembre de 2020

  Mar Serra
  Directora

 • Tot i que és més que probable que no pugueu assistir a l’obra de Nadal que cada any representen els alumnes d’Infantil i de 1r i 2n de Primària, sí que es comencen... (continua)

  9 de novembre de 2020

  Mar Serra
  Directora

 • Amazon, l’empresa nord-americana de comerç electrònic, ha tret una nova campanya per ajudar a les escoles durant aquest curs 2020-2021:https://www.unclicparaelcole.esSi... (continua)

  16 d'octubre de 2020

  David Martín
  Cap TIC/TAC

 • Aquesta setmana reprenem les classes presencials, amb totes les mesures sanitàries que hem d’incorporar a la nostra normalitat d’escola i que han de ser garantia, amb la col·laboració... (continua)

  17 de setembre de 2020

  Mar Serra
  Directora

 • Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2020-21Informació a:

  2 de setembre de 2020

  Daniel Guillamon
  Sots-director Arrels-Esperança

 • Aquest ha estat l’adjectiu que ha donat categoria a la pandèmia i al confinament. Durant aquestes setmanes de vida diferent ho hem fet tot i ho hem sentit tot de manera excepcional. Hem viscut,... (continua)

  19 de juny de 2020

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Sí, ja podem dir que, poc a poc, anem tornant a l’escola! I no només els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO, també han tornat els més... (continua)

  11 de juny de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Termini únic de presentació: Fins al dimecres 15 de juliol de 2020 - Per a alumnes ja matriculats al centre- Que hagin fet la preinscripció al centre en primera opcióQuè... (continua)

  8 de juny de 2020

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • A partir del divendres 15 de maig i fins el 3 de juny una colla de cares conegudes llegiran cada dia un dels contes guanyadors a través dels seus comptes d’instagram. En directe i per tot... (continua)

  14 de maig de 2020

  Elisabeth Berniel
  Tutora 1r C Primària

 • Tot i les circumstàncies, els organitzadors del concurs de narracions Premi Pilarín Bayés, no han faltat a la cita i com cada any el 23 d’abril, de mà de la reconeguda... (continua)

  24 d'abril de 2020

  Elisabeth Berniel
  Tutora de 1r C i Coordinadora de CIcle Inicial

 • La situació d’extraordinària excepcionalitat que estem vivint aquets dies ha alterat les nostres rutines i la situació de confinament provoca molts dubtes i incerteses. Els nostre... (continua)

  2 d'abril de 2020

  Elsa Delhort i Silvia Valdespino
  Departament Psicopedagògic

 • Quan fem referència als hàbits i a la higiene, el primer exemple que ens ve al cap és el gest de rentar-se les mans. Avui a l'escola, tots els cursos hem dedicat una estona... (continua)

  9 de març de 2020

  Mar Serra
  Directora Pedagògica

 • El passat dissabte 25 de gener els dos Caps d'Estudi de l'ESO de les nostres escoles vam assistir a la Jornada sobre el Servei Comunitari que es van celebrar per primer cop i organitzava el Departament... (continua)

  12 de febrer de 2020

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels Esperança

 • Convocatòria de 2020 Requisits:1. Tenir 18 anys o complir-los dins l'any natural de la prova.També s'hi poden presentar amb de 17 anys o complir-los dins l'any natural... (continua)

  3 de febrer de 2020

  Daniel Guillamon
  Sots-direcció d'Arrels-Esperança

 • Amb l’objectiu de conscienciar els nostres alumnes de la importància de l’alimentació saludable, a l’escola ens encanta celebrar la setmana bio, ja que és una excusa... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2019

  Elisenda Martínez
  Tutora 3r C

 • El projecte "El gust per la lectura" és un dels nostres senyals d'identitat. Es tracta de crear bons lectors, eficients i eficaços, disposats tant a gaudir del plaer d'una bona... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Benvolgudes famílies:els informem que ja és obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. En... (continua)

  6 de setembre de 2019

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Us fem arribar tota la informació necessària per poder tenir-ho tot a punt. PRESENTACIÓ DEL NOU CURS

  3 de setembre de 2019

  Mar Serra
  Directora

 • Play Again, és un projecte de conscienciació social sobre la violència a l’esport. Està impulsat per Raúl Sánchez i Guillermo Cruz. Raúl... (continua)

  4 de juny de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 7 de juny de 2019.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades).On i què... (continua)

  14 de maig de 2019

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • El vint-i-tres d’abril es va fer públic el veredicte del concurs de petites narracions ‘Pilarín Bayés’, convocat per la Fundació de l’Hospital Sant Joan... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • El proper diumenge 24 de febrer l’escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre, en aquesta ocasió, les... (continua)

  23 de gener de 2019

  Administració
  Escoles Arrels

 • A l'escola Arrels -Esperança tenim la sort de comptar amb un hort urbà fet a mida per tots els alumnes del centre.I no hi ha res millor després d'un estiu ben calorós... (continua)

  16 de novembre de 2018

  Elisenda Martínez
  Especialista Anglès

 • Un cop més i d’acord amb la normativa, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,.El Consell Escolar... (continua)

  29 d'octubre de 2018

  Mar Serra
  Directora Pedagògica

 • Benvolgudes famílies,els anunciem que ja s’ha obert la convocatòria d’ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2018-19. El termini de... (continua)

  4 de setembre de 2018

  Daniel Guillamon
  Sots-director

 • Ha passat un altre curs sense adonar-nos, ja hem acabat llibres, feinetes... arriba el temps de descans per agafar forces pel proper. Ens diem adéu fins el curs vinent, arribem a casa amb moltes... (continua)

  26 de juny de 2018

  Maite Pérez
  Coordinació Ed. Infantil

 • El passat dijous 7 de juny va tenir lloc el lliurament de premis als guanyadors del concurs de petites narracions “Pilarín Bayés” convocat per la Fundació de... (continua)

 • Veure àlbum d'imatges
  12 de juny de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • El dijous 3 de maig l'escola es va convertir en un gran centre d'experiments. Un gran laboratori on es van construir volcans, es barrejaren colors, es va fer de botànic, d'astrònom,... (continua)

  8 de maig de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Els nois i les noies de 4t d'ESO estan de viatge a Roma. Finalment van marxar la matinada de diumenge en vaixell. Ahir dilluns van visitar les catacombes i després van passejar pel centre.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 8 de Juny de 2018.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre que hagin realitzat la preinscripció.On... (continua)

  7 de maig de 2018

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Ha arribat el moment de clausurar els actes i activitats entorn de la Diada de Sant Jordi. Fira del llibre i de la rosa, exposició dels dibuixos sobre la llegenda del drac i la princesa i el cavaller,... (continua)

  25 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • I continuem amb els preparatius de la Diada, fent les pancartes amb els dibuixos dels més petits per penjar-les al pati, on les podreu admirar el mateix dia 23 al migdia, entre les 13 i les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • En continuïtat amb el Nou Sant Jordi que vàrem estrenar el curs passat, aquest curs també hem plantejat el tema de textos vídeos i dibuixos a partir de les bases del concurs literari... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  9 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Durant la darrera setmana vam celebrar l’English Week dedicada a conèixer cultura i tradicions de Sud-Àfrica. Durant aquests dies alumnes i professors d’anglès han realitzat... (continua)

  21 de març de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Si, si, heu llegit bé, a l'escola tenim un rocòdrom!!Aquesta setmana ens hem trobat amb una sorpresa molt agradable. A una de les parets de la sala de psicomotricitat han construït... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  1 de febrer de 2018

  Miquel Torres
  Especialista Ed. Física

 • La nostra professora de xinès, la Ming, va sortir a la televisió CCTV de Xina donant classe als alumnes de l’escola Arrels-Esperança.El programa tracta sobre com es transmet... (continua)

  26 de gener de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Com és tradició, cada curs escolar els alumnes de 4t d’ESO sortegen una panera de Nadal per recollir diners per al viatge d’etapa final a Roma.Enguany, la guanyadora ha estat... (continua)

  13 de gener de 2018

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • Aquest any des de l’Escola Arrels-Esperança us volem felicitar les festes d’una manera molt especial.Poden veure la nostra felicitació en aquest vídeo:

  20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • 20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies,Com ja sabeu, uns dels trets més importants dins del nostre projecte d'escola és implementar l´ús dels idiomes, i un dels que més pes... (continua)

  15 de desembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Benvolgudes famílies, ja han sortit les resolucions de les beques de menjador. Per a més informació demanar a secretaria per la Sra. Noelia.

  12 de setembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Benvolgudes famílies, els anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2017-18. El termini de presentació... (continua)

  5 de setembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director

 • EDUCACIÓ INFANTIL A totes les famílies que ja teniu els llibres reservats, us recordem que els alumnes rebran directament a classe els llibres i materials. - Dimarts 5 de setembre... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Els informem que els nostres alumnes del Summer Camp han arribat bé i estan gaudint molt de les activitats.

  7 de juliol de 2017


  Administració

 • Amb la mateixa vibrant emoció i expectativa amb què passem la darrera pàgina d'un bon llibre o esperem la darrera escena d'una pel·lícula, els nostres estimats... (continua)

  15 de juny de 2017

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B

 • Estem en unes dates de curs en les que es van tancant i finalitzant tasques. Una d’aquestes activitats és el Consell dels Infants de Badalona, al que han assistit durant aquest curs,... (continua)

  14 de juny de 2017

  Margarita Velasco
  Tutora de 6è B

 • Termini únic de presentació: Fins al 9 de Juny de 2017.· Per a alumnes ja matriculats al centre.· Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades el 2 de Juny... (continua)

  16 de maig de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Els patis de la nostra escola s’estan transformant. Ja han arribat els pintors i ens han decorat les parets de la façana interior de la Llar d’Infants i del que serà el seu... (continua)

  10 de maig de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • El passat dia 27 d’abril es va celebrar la jornada de la ciència a les escoles Arrels. Durant aquest dia la ciència i les matemàtiques són les úniques protagonistes.Les... (continua)

  8 de maig de 2017

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • Com cada any, els alumnes de 2n ESO de la nostra escola de català i castellà escriuen redaccions per les seves matèries de català i castellà per tal de participar a aquest... (continua)

  9 d'abril de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap de llengües

 • Històries de vidaDurant la setmana passada, els alumnes de 4t d'ESO , hem tingut la gran sort de... (continua)

  4 d'abril de 2017

  Eva Gómez
  Professora d'Història 4t ESO

 • El passat dissabte 25 de febrer, les nostres alumnes Maria Altemir (6è A Arrels Esperança) i Eire Cháves (6è D Arrels Blanquerna) van anar a l’Institut Nacional d’Educació... (continua)

  27 de març de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis Infantil i Primària

 • Benvolgudes famílies, el proper dijous 23 de març comença el període de preinscripció pel curs 2017-2018 i dura fins el 4 d’abril. Durant aquest període... (continua)

  21 de març de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquest passat mes de febrer, els alumnes de 1r d’ESO hem treballat la Prehistòria. Ha estat molt divertit aprendre com vivien els nostres avantpassats al Paleolític, Neolític... (continua)

  21 de març de 2017

  Raquel Ramírez
  Cap de departament de Socials i Expressió

 • Des d’Arrels-Esperança, el curs passat vam sol·licitar incorporar-nos al programa «Estancias profesionales» del Ministeri d’Educació, que potencia el plurilingüisme... (continua)

  14 de març de 2017

  Joan Carles Sanz
  Departament de Llengües

 • Com hem treballat i après aquest darrer trimestre, hem realitzat moltíssimes activitats, situacions que ens han ajudat a aprendre molt. Han sigut tantes... que ens agradaria molt compartir-ho... (continua)

  8 de març de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • En aquest enllaç podeu veure algunes imatges del Carnaval d'aquest... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  1 de març de 2017

  Escola
  Escoles Arrels

 • El passat dimarts 7 de febrer, la nostra escola va rebre una visita molt especial! Van venir a veure’ns 5 professors d’una escola de Romania (Scoala Gimnazialan Nr.1 Fundeni;

  20 de febrer de 2017

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • Els darrers últims dies abans de poder gaudir de les nostres esperades vacances de Nadal; nosaltres, els alumnes de 4t d’ESO, vàrem fer una visita d’aproximadament dues hores... (continua)

  19 de gener de 2017

  Emilia Jiménez
  Cap d´estudis de secundària

 • Aquest dimecres, 21 de desembre, vam rebre la visita a Arrels-Esperança d'un representant de Oxford Montessori schools (

  22 de desembre de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengues

 • Un any més els alumnes de l’escola mostren d’una manera especial, amb un Mannequin Challenge, tot allò que fan a l’escola, des dels més petits als més grans.... (continua)

  16 de desembre de 2016

  Raquel Ramírez
  Cap d'Expressió

 • 14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Un any més la nostra escola, com no podia ser d’una altra manera, està participant en el Consell dels Infants de Badalona (CIB). Com ja sabeu és un òrgan de participació... (continua)

  14 de desembre de 2016

  Margarita Velasco
  Tutota de 6è B

 • A la nostra escola ens agrada molt cantar nadales i, com ja va sent tradició, l’Ajuntament de Badalona ens ha tornat a convidar a fer un petit recital a la plaça de la Plana. Aquest... (continua)

  5 de desembre de 2016

  Alícia Morató
  Professora de música

 • El proper 25 de novembre tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels I Premis Deixem de Ser Invisibles que organitza la plataforma Deixem de Ser Invisibles, creada a Badalona l’any... (continua)

  22 de novembre de 2016

  Mar Serra
  Directora Arrels-Esperança

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre. El Consell... (continua)

  8 de novembre de 2016

  Mar Serra
  Directora Arrels-Esperança

 • Un any més, l’Escola d’Idiomes Moderns de la UB, ubicada a l’edifici Centre Cultural El Carme de la nostra ciutat, beca als millors alumnes de Badalona que finalitzen... (continua)

  28 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El passat 2 de setembre es va concedir a títol pòstum el premi Pont de Plata per part de l’Ajuntament de Besalú al nostre ex-director i titular Sr.Joan Masó i Hervás.... (continua)

  7 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2016-17. El termini de presentació finalitza el proper 29... (continua)

  6 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El nou curs està a punt de començar, i els primers en venir a l’escola el divendres dia 9 de setembre seran els alumnes de P3, que s’estrenen a l’escola, i els alumnes de... (continua)

  2 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels